Organizam excursii in Delta Dunarii cu ghid experimentat, fiu al Deltei cunascator al florei si a faunei , in toate locatiile rezervatiei, cu ambarcatiuni special amenajate in scop turistic dotate cu umbrar ,  suficient de mari pentru a va simti cat mai confortabil si tot odata suficient de mici pentru a se strecura in locurile inguste si salbatice ale Deltei.  Este o mare diferenta inte o plimbare cu barca si o excursie ghidata de un profesionist.

Plecarile nu au o ora fixa permitandu-va dumnevoastra sa va faceti programul cum doriti in concediu.

Indiferent de traseul ales puteti fi convisi ca va vom arata partile cele mai interesante din zona vizitata, zonele cu aglomerari de pasari si cu peisaje spectaculoase sunt o prioritate pentru noi. Delta Dunarii ofera surprize in fiecare anotimpurile  deaceea va invitam sa vizitati Delta in tot timpul anului.

Traseele pe care le putem face sunt numeroase si le stabilim impreuna in functie de dorintele fiecaruia sau puteti opta pentru unul dintre traseele propuse de echipa noastra.

Trasee turistice propuse

Trasee scurte

  1. Murighiol- sat Uzlina(fost sat pescaresc si actual sat turistic inconjurat de ape)-canal Uzlina- Lac Uzlina-Lac Isac-Canal Uzlina Murighiol – Acest traseu dureaza intre 2 si 3 ore , vom vizita 4 lacuri si canalele naturale si salbatice care fac legatura dintre acestea, unde puteti vedea numeroase pasati(pelicani, cormorani,lebede, egrete, lisite, pescarusi,rate, etc.), plante (nuferi albi, galbeni,papura, stuf etc.), animale (bizani,caine inot, mistret etc.) specifice Deltei.
  2. Murighiol- canal Uzlina- Lac Uzlina Sat Uzlina (fost sat pescaresc si actual sat turistic  inconjurat de ape)—Lac Durnoleapca –Lac isacel-Lac Isac- Lac Chiril- Garla Perivolovca- Bratul Sfantu Gheorghe- Murighiol– traseul acesta  dureaza in jur de 4 ore, vom vizita 6 lacuri si canalele de legatura dintre acestea. Zonele cu aglomerari de pasari si cu vegetatie specifica va fi prioritatea noastra.
  3. Murighiol- canal Uzlina- Lac Uzlina- Lac Durnoleapca –Lac Isacel -Lac Isac- Lac Gorgova- canalul Litcov- Dunarea veche- Murighiol – acest traseu dureaza in jur de 4 ore, si vom vizita 6 lacuri si canalele de legatura dintre acestea.

Trasee de 1 zi

4. Murighiol- canal Uzlina- Lac Uzlina- Lac Isac- Canal Litcov- Canal Caraorman-sat Caraorman-lac Puiu- lac Erenciuc- Dunare-Sat Sfantu Gheorghe – Dunare-Murighiol.

Traseele de o zi dureaza aproximativ 8 ore si vom cuprinde un traseu scurt prin rezervatie dar vom avea si doua opriri cu numeroase obiective de vizitat . Acest traceu pe care il propunem va avea ca opriri :

 – Satul Caraorman unde vom  fi intampinati de localnici cu mijloace de transport trase de cai sau cu masini off road avand  ca obiective vizitarea satului, Padurea Caraorman, padure similara cu cea de la Padurea Letea.

– Sfantu Gheorghe unde vizitam varsarea Dunarii in Marea Neagra, satul Sfantu Gheorghe, sat traditional  pescaresc cu numeroase atractii turistie ale lui printe care Plaja salbatica Sfantu Gheorghe

5   Murighiol- canal Uzlina- Lac Uzlina- Lac Isac- Canal Litcov- bratul Sulina-Canalul Magearu-Sat Letea(cu oprire)-brat Sulina –oras Sulina(cu oprire)- retur Murighiol- 

Traseul este propus pentru vizitarea a unei parti din Rezervatie si cu doua opriri la:

Padurii Letea  marginea acesteia-aflata in vecinatatea Zoinei Strict Ptotejate “Padurea Letea” si a Lacului Nebunu. Ajunsi in satul Letea vom fi preluati de catre localnici cu mijloacele de transport specifice zonei: carute trase de cai sau miloace te transport motorizate care ne vor prezenta satul, dunele de nisim, caii salbatici si padurea cu aspectul ei subtropical din cauza plantelor cataratoare care se gasesc din abundenta aici.

Orasului Sulina avand ca principale puncte de atractie turistica  Muzeul Orasului Sulina, Farului Vechi, Cimitirul Cosmopolit renumit prin diversiviarea etnica, Catedrala Deltei, plaja Sulina.

Galerie foto